Implantologie | Motoren en toebehoren

Nouvag biedt de ideale motoren voor implantalogen: De nieuwe MD-11 die samen ontwikkeld is met zijn broer de MD-30 is speciaal ontwikkeld voor een beter gebruiksgemak. De verdere ontwikkeling van de elektronische motor en de geavanceerde motorregeling zijn belangrijke spelers in de nieuwe generatie Nouvag motor systemen. Dit weerspiegelt ook het nieuwe design met gladde randen voor eenvoudige reiniging en een display dat je in één opslag voorziet van alle benodigde informatie.

Invoegen en wijzigen van de buis sets wordt moeiteloos door een front toegang drukknop en buis compartiment uitgevoerd. De buis beugel zwenkt naar buiten en blijft in het zicht, terwijl de buis set is gepositioneerd tussen de twee uitsparingen van de beugel.

Een breed scala aan uitbreidingen en accessoires wordt geleverd door Nouvag AG en kan op elk moment worden toegevoegd. Nouvag AG gecertificeerde dienstverleners wereldwijd garanderen dat de leveringen binnen een redelijke termijn en een klantvriendelijke garantie systeem zorgt voor zaken als ze niet zoals ze zouden moeten zijn.

Als degelijkheid en kwaliteit gecombineerd met een soepele werking en een eerlijk prijskaartje is wat u zoekt, dan is de nieuwe MD-11 de beste keus!

De voordelen:

  • Nieuwe Motor System voor Implantologie met geavanceerde motorische controle voor een soepele en precieze vermogensafgifte in ieder toerentalbereik.
  • Toerental bereik van 300 – 40.000 rpm.
  • 70 Ncm van maximumkoppel bij 20: 1 Contra Hoek
  • Met grafische, real time koppel controle op het scherm
  • Stevige, hoogwaardige afwerking
  • Geïntegreerd pompsysteem om te koelen tot weefselschade voorkomen

Meer informatie? Bel +31 (0)73 – 684 72 00 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Onze adviseurs staan u graag te woord!