Suprastructuren | Afdruklepels & materialen

BioComp kan u voorzien van kwalitatief hoogwaardige afdrukdruklepels en afdrukmaterialen:

Miratray® Implant afdruklepels

(Small/Medium/Large)
De Miratray® Implant afdruklepel is ontwikkeld voor implantaten met gepatenteerde folietechniek. Door middel van de folietechniek wordt de afdruk gecontroleerd en veilig uitgevoerd waarbij de afdrukpijlers zichtbaar zijn. Door de precieze afsluiting van de folie op de pijlers vloeit het afdrukmateriaal niet naar buiten en kunt u zeer schoon werken. Daarnaast is de Miratray® Implant afdruklepel erg praktisch en voordelig in gebruik: de afdruklepels zijn verkrijgbaar in drie maten (voor boven- en onderkaak, betande en niet-betande kaken), individueel aanpasbaar en verdere labaratoriumkosten worden uitgespaard, omdat er geen complete sessie nodig is. De Miratray® Implant afdruklepel is geschikt voor alle afdrukmassa’s.

Identium® afdrukmateriaal

Identium afdrukmateriaal is speciaal ontwikkeld voor al uw kroon-, brug- en implantaatwerk. Dit Vinylsiloxaanether® (VSXE®) afdrukmateriaal heeft een unieke samenstelling.
Identium® heeft de beste eigenschappen van polyether en additiesiliconen. Reuk- en smaakneutraal met meer comfort dankzij het gemakkelijker uit de mond nemen van de afdruklepel. Identium® biedt u meer zekerheid door een zeer betrouwbare 3-dimensionale stabiliteit en een optimale scheurweerstand. Dankzij de unieke vloei- en hydrofiele eigenschappen en met behulp van de intraorale tip vloeit Identium® Light uitstekend in de sulcus en strak tegen de geprepareerde randlocaties. Dit VSXE precisie afdrukmateriaal laat zich, in de 1 fase techniek, prima combineren met Identium® Medium en/of Heavy in de afdruklepel.

Meer informatie? Bel +31 (0)73 – 684 72 00 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Onze adviseurs staan u graag te woord!