Pand

Over BioComp | Even voorstellen

Het BioComp dentaal implantaatsysteem; al meer dan 25 jaar een vertrouwd Nederlands product, met voor elke indicatie een passende oplossing!

BioComp biedt al bijna 30 jaar een uniek, hoogwaardig en zeer compleet implantaatsysteem. Onze producten worden grotendeels in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. We werken hierbij hoofdzakelijk samen met Nederlandse producenten. Het systeem is zowel geschikt voor de ervaren implantoloog en kaakchirurg, als voor de tandarts die net met implantologische behandelingen gestart is. Daarnaast biedt BioComp een brede range van restauratieve oplossingen voor zowel de tandtechnicus als tandprotheticus.

Ons systeem wordt wereldwijd gebruikt en is door klinisch en wetenschappelijk onderzoek bewezen veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Naast de wereldwijd unieke vorm zorgt de HAVD oppervlaktestructuur (met een dikte van slechts 1,2 micron) voor een optimale ingroei van het implantaat. Het is een uitgebreid, maar eenvoudig systeem waarbij slechts één schroevendraaier noodzakelijk is.

  • Wereldwijd uniek: tweevoudig getrapt ontwerp en gebruik van HAVD coating.
  • Alle systeemcomponenten zijn volledig uitwisselbaar en plaatst u met één instrument.
  • Één uniek gepatenteerd borensysteem voor alle implantaatdiameters en -lengtes.
  • Voor al uw standaard behandelingen volstaat slechts één zeer compacte borendoos.
  • Persoonlijke klantenservice voor al uw specifieke vragen of een advies op maat.
  • Snelle levering; alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Naast het BioComp implantaatsysteem bieden wij u synthetische botregeneratiematerialen, het benodigde instrumentarium, maar ook producten zoals disposables, hygiëneproducten en producten op gebied van mondverzorging.

Diverse + Schroevendraaier