“EVERY BLOCK OF STONE HAS A STATUE INSIDE IT AND IT IS THE TASK OF THE SCULPTOR TO DISCOVER IT.”

-Michelangelo-

AHEAD IMPLANT

TO RECONSTRUCT A FACE

AHEAD: CranioFaciaal implantaatsysteem

BioComp biedt met AHEAD Implant een gespecialiseerd implantaatsysteem voor CranioFaciale toepassingen. Het systeem is exclusief ontworpen voor de reconstructie van oor, neus en oog na ernstig trauma of oncologische gevolgen.

AHEAD Implant is een CranioFaciaal implantaatsysteem voor reconstructieve behandelingen met botverankerde gezichtsprothese. Het systeem is tot stand gekomen door nauwe samenwerking met chirurgen en anaplastologen.

BioComp heeft meer dan 25 jaar ervaring met de ontwikkeling van implantaten met een goede osseoïntegratie. Om dit proces te versnellen zijn alle AHEAD-implantaten gestraald en voorzien van een bio H.A.V.D. coating. Naast een goede osseoïntegratie kenmerkt het systeem zich door goed huidmanagement. Door het geïntegreerde percutaan abutment op zijn plaats te laten, wordt de huiddoorgang niet onnodig verstoord.

Het systeem biedt talloze mogelijkheden voor artsen om een ​​optimaal resultaat te bereiken voor elk scenario. Met AHEAD Implant biedt BioComp een volledig assortiment van de beste CranioFaciale producten, chirurgische instrumenten, expertise, protocollen en opleiding.

AHEAD Implant – Het systeem

De implantaatboren

De eenvoud en nauwkeurigheid van het boorprotocol en de uitstekende geïntegreerde boorgeleiding zorgen voor een voorspelbaar resultaat.

CF abutments

De abutments zijn een ideale basis voor de Magnacap of stegconstructie. Corrigeer eenvoudig een hoek of locatie van de aansluiting.