‘Voor elke indicatie een passende oplossing’

BioComp biedt al sinds 1992 een uitgebalanceerd implantaatsysteem voor zowel de ervaren implantoloog en kaakchirurg als de startende tandarts-implantoloog, en is tevens eenvoudig in gebruik voor de tandtechnicus en tandprotheticus. Wat uw indicatie ook is, het BioComp implantaatsysteem biedt voor elke indicatie een passende oplossing.

Biocomp Implantaten

Bekijk ook:

Het BioConnect implantaatsysteem

BioConnect is de nieuwste productlijn van BioComp.
Het systeem heeft veelal dezelfde unieke eigenschappen en gebruiksgemak, maar is speciaal ontwikkeld voor het esthetisch werken, met name bij kroon- en brugwerk.

Werkt u al met BioComp implantaatsysteem? Dan heeft u geen nieuw intrumentarium nodig!

Lees meer

Het in Nederland ontwikkelde en geproduceerde systeem onderscheidt zich vooral door haar eenvoud, soliditeit, unieke ontwerp en HAVD Coating. Klinisch en wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat het BioComp implantaatsysteem niet alleen veilig en betrouwbaar is, maar vooral ook zeer gebruiksvriendelijk. Vele tevreden gebruikers gingen u voor!

Wereldwijd uniek ontwerp

Het BioComp implantaat is wereldwijd herkenbaar door haar unieke tweevoud getrapte ontwerp. Het is een biomechanisch, uitstekend uitgebalanceerd implantaat, met retentie-elementen op posities waar spanningen naar het aangrenzende bot moeten worden geleid (hals en punt), en wordt vervaardigd uit het hoogwaardige Titanium Grade V (Ti6Al4V). Niet alleen de vorm, maar ook de HAVD oppervlaktestructuur (met een dikte van slechts 1,2 micron) zorgen voor een optimale ingroei van het implantaat.

Meer informatie?
,

Uitgebreide informatie over alle voordelen en mogelijkheden van het BioComp implantaatsysteem leest u in onze productbrochure.

Download Brochure NL >

Contact?

Voor contact met één van onze adviseurs kunt u uw gegevens achterlaten via het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)73 – 684 7200. Wij staan u graag te woord! 

Eén platform

Alle componenten van het systeem zijn volledig uitwisselbaar.

Eén instrument

Alle implantaten, afdekschroeven en rechte healing abutments plaatst u met één instrument.

Eén borenset

Voor alle BioComp implantaten gebruikt u dezelfde handige borenset.