Voor elke indicatie een passende oplossing

BioComp biedt sinds 1992 een uitgebalanceerd implantaatsysteem voor zowel de ervaren implantoloog en kaakchirurg als de startende tandarts-implantoloog. Ook voor de tandtechnicus en tandprotheticus is het systeem eenvoudig in gebruik. Wat uw indicatie ook is, het BioComp implantaatsysteem biedt voor elke indicatie een passende oplossing.

Het systeem wordt in Nederland ontwikkeld en geproduceerd en het onderscheidt zich vooral door eenvoud, soliditeit, het unieke ontwerp en de HAVD Coating. Klinisch en wetenschappelijk onderzoek bewijst dat het BioComp implantaatsysteem niet alleen veilig en betrouwbaar is, maar vooral zeer gebruiksvriendelijk. Vele tevreden gebruikers gingen u voor!

Wereldwijd uniek ontwerp

Het BioComp implantaat is wereldwijd herkenbaar door het unieke tweevoud getrapte ontwerp. Het is een biomechanisch, uitgebalanceerd implantaat, met retentie-elementen op posities waar spanningen naar het aangrenzende bot moeten worden geleid. Het implantaat wordt vervaardigd uit het hoogwaardige Titanium Grade V (Ti6Al4V). De vorm én de HAVD oppervlaktestructuur met een dikte van slechts 1,2 micron, zorgen voor een optimale ingroei. Lees meer over de specificaties >>

Meer informatie?

Uitgebreide informatie over alle voordelen en mogelijkheden van het BioComp implantaatsysteem leest u in onze productbrochure.

Download Brochure NL >

Contact?

Voor contact met één van onze adviseurs kunt u uw gegevens achterlaten via het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)73 – 684 72 00. Wij staan u graag te woord!

Bekijk ook het BioConnect implantaatsysteem

BioConnect is de nieuwste productlijn van BioComp Dental. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor het esthetisch werken, met name bij kroon- en brugwerk. Daarbij heeft BioConnect dezelfde unieke eigenschappen en het gebruiksgemak als het BioComp systeem. Werkt u al met BioComp implantaatsysteem? Dan heeft u geen nieuw intrumentarium nodig!
Lees meer

Eén platform

Alle componenten van het systeem zijn volledig uitwisselbaar.

Eén instrument

Alle implantaten, afdekschroeven en rechte healing abutments plaatst u met één instrument.

Eén borenset

Voor alle BioComp implantaten gebruikt u dezelfde handige compacte borenset.