Maak kennis met een nieuw revolutionair systeem: BioConnect

De mooiste esthetische resultaten bij kroon- en brugwerk

BioConnect is de nieuwste productlijn van BioComp, speciaal ontwikkeld voor het esthetisch werken, met name bij kroon- en brugwerk.

Nog meer zekerheid voor de patiënt

Net als het BioComp implantaatsysteem is het BioConnect systeem gebaseerd op decennia van klinische ervaring, onderzoek en tests. Uitgangspunten bij de ontwikkeling van het BioConnect implantaatsysteem waren mooie esthetische resultaten en optimale stabiliteit, maar wel met hetzelfde gebruiksgemak als het bestaande BioComp implantaatsysteem. Het resultaat is een revolutionair systeem waarbij – afhankelijk van de indicatie – nóg meer zekerheid voor gebruiker én patiënt geboden wordt.

Zelfde instrumentarium als voor het BioComp implantaatsysteem

Voor het BioConnect systeem gebruikt u hetzelfde instrumentarium als voor het BioComp implantaatsysteem. Alle dentale implantaten van BioConnect zijn met dezelfde handige borenset en zonder extra te tappen te plaatsen. Oftewel: Wanneer u reeds in het bezit bent van BioComp instrumentarium, hoeft u geen investering te doen in nieuwe instrumenten.

Meer informatie?

Uitgebreide informatie over alle voordelen en mogelijkheden van BioConnect leest u in onze productbrochure.

Download Brochure NL >

Download Brochure EN >

Contact?

Voor contact met één van onze adviseurs kunt u uw gegevens achterlaten via het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)73 – 684 72 00. Wij staan u graag te woord!