Een warm welkom voor BioComp in Noord Holland

Op 1 november jl. was BioComp te gast in Zuidschermer. In mooie authentieke stolpboerderij ontvingen we een selecte groep implantologen en doorverwijzers tijdens onze BioConnect Tour. Een middag voor de introductie van het nieuwe implantaatsysteem BioConnect, de behandeling van recente casuïstiek en lezingen van enerverende sprekers. BioComp dankt Noord Holland en alle deelnemers voor een zeer warm welkom.

Wilt u deelnemen aan een BioConnect Tour in 2020? Geef het aan ons door.

BioConnect voor dé esthetische connectie

Voor de esthetische connectie biedt Biocomp Dental het implantaatsysteem BioConnect. Het systeem is met name geschikt voor kroon- en brugwerk. BioConnect  is klaar om de Nederlandse markt te gaan veroveren. De unieke kenmerken van het BioComp systeem zijn gehouden:

  • 1 Borensysteem
  • 1 Unieke coating
  • 1 Inbrenginstrument
  • 1 Verbinding

Daar zijn een conische connectie én een platformswitch aan toegevoegd. Lees hier meer over op https://biocomp.eu/het-bioconnect-implantaatsysteem/

Bioconnect Implantaatsysteem
Conische verbinding op BioConnect

Conische verbinding

Platformswitch in BioConnect

Platformswitch

De esthetische connectie maak je met BioConnect

Terugblik

Sprekers

Prof. Dr. Eelco Hakman

Prof. Dr. Hakman maakte tijdens de BioConnect Tour een brug tussen tandheelkunde en kaakchirurgie enerzijds en neurologie en psychologie anderzijds. Hij gaf een unieke kijk in de psyche van de patiënt. Want volgens hem bestaat geen prognose zonder diagnose en geen diagnose zonder anamnese. Met een mix van muziek, film en animaties zorgde hij ervoor dat de boodschap niet snel vergeten zal worden.

Roland Wiertz

Roland Wiertz is in 1998 afgestudeerd als tandarts aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Sinds 2002 is hij eigenaar van een praktijk in Raamsdonksveer waar hij het volledige scala aan implantologische behandelingen uitvoert. Hij is sinds 15 jaar NVOI geregistreerd implantoloog en sinds 3 jaar OVAP erkend tandarts voor orthodontie. Roland presenteerde op 1 november praktische casussen rondom het BioConnect implantaatsysteem.