Tijd om bij te praten tijdens de jaarlijkse BICC avond

Bezoek op donderdag 28 november de BioComp Inter Collegiale Contact Avond 2019; de jaarlijkse bijeenkomst met actuele thema’s en intercollegiale discussies.

Met deze BICC Avond bieden we een laagdrempelig initiatief waarbij u als professionals kunt leren van elkaar. Daarom besteden we een groot deel van de avond aan de bespreking van casuïstiek, ingebracht door uzelf. Verder praten wij u graag bij over de meest recente ontwikkelingen binnen BioComp met o.a. de introductie van het BioConnect implantaat. Roland Wiertz presenteert een praktische casus rondom dit systeem.

Ik wil me direct aanmelden.

Datum en Tijd

Datum: Donderdag 28 november 2019
Tijd: Van 18.00 uur tot 22.00 uur
Locatie: Landgoed Huize Bergen in Vught
Kosten Gratis
KRT-punten 3
Direct aanmelden
De esthetische connectie maak je met BioConnect

Het programma

18.00 uur Buffet met luxe broodjes en soep
19.00 uur Welkomstwoord
19.15 uur Update en introductie BioConnect
19.45 uur Pauze
20.00 uur Casuïstiek
22.00 uur Afsluiting en borrel
Bioconnect Implantaatsysteem

Wilt u een casus, vraag of stelling inbrengen?

In de dagelijkse praktijk komt u allerlei soorten casussen tegen; leerzame, complexe, bijzondere, leuke en ook minder leuke. Heeft u een interessante casus die u tijdens deze avond graag zou willen inbrengen? Of misschien heeft u een vraag of stelling voor een interessante collegiale discussie? Stuurt u deze dan naar info@biocomp.eu.

Bring a friend

Ook uw tandheelkundige collega is van harte welkom tijdens dit Intercollegiaal Contact. Wij nodigen u uit iemand te introduceren.

Aanmelden?

Deelname is gratis. Aanmelden is echter verplicht. Maak hiervoor gebruik van dit inschrijfformulier. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u op de hoogte te houden over uw deelname aan deze BICC avond.

Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen bepaald gebruik van uw persoonlijke gegevens. Raadpleeg uw rechten in het privacybeleid voor meer informatie.