Zien we elkaar weer op donderdagavond 14 november 2024?

Bezoek donderdag 14 de BICC-avond, het BioComp initiatief voor InterCollegiaal Contact. Het jaarlijks event voor kennisoverdracht voor en door vakgenoten.

Een avond met aandacht voor de laatste ontwikkelingen en een bijdragen van inspirerende sprekers.

Vast onderdeel op de agenda is daarnaast de ruime aandacht voor casuïstiek. Heeft u onlangs een interessante casus gedaan? Heeft u een nieuwe techniek uitgeprobeerd? Of wilt u advies over een aanpak voor een nieuwe patiënt? Stuur het materiaal in en we zorgen ervoor dat uw bijdrage aan bod komt. Aan het einde van de avond gaat u gegarandeerd naar huis met een passend advies van uw vakgenoten. Verzeker uzelf van een plaats.

Direct naar het aanmeldformulier.

Agenda

18:00 u – 19:00 u Inloop met een buffet van broodjes en soep
19:00 u – 19:30 u Welkom & BioComp nieuws
19:30 u – 20:15 u Spreker Dr. Ulrich Wegmann
20:15 u – 20:30 u Korte pauze
20:30 u – 21:15 u Spreker Richard Suy
21:15 u – 22:00 u Casuïstiek – Welke patiënten ziet u terug in uw praktijk na een implantaat behandeling in het buitenland?
22:00 u – 23:00 u Borrel, facultatief
Agenda

Sprekers

Dr. Ulrich Wegmann - spreker BICC avond BioComp

Dr. Ulrich Wegmann

Als verdieping op de meeting in het voorjaar neemt spreker Dr. Ulrich Wegmann van het CMD-Centrum in Bonn u mee in de wereld van bewegingsanalyse, in het bijzonder beetregistratie, digitale occlusieanalyse en kaakbeweging. Wilt u meer weten over het Zebris JMA-Optic systeem? Stel uw vragen tijdens deze BICC meeting!

Richard Suy

Naast gepassioneerd tandarts en praktijkeigenaar ook voorzitter Medisch Centrum Nijmegen-Oost en per 22 april 2023 voorzitter van de Vereniging Tandartsen voor Orthodontie. Jarenlang bestuurder geweest van de beroepsverenigingen ANT en na de fusie KNMT. Strijd voor en achter de schermen voor eerlijke en goede zorg. Tijdens de BICC meeting vraagt hij zich hardop af wat de regulatie van NZA betekent voor de tandzorg.

Wanneer en waar?

Datum Donderdag 14 november 2024
Tijd Van 19:00u tot 22:00u / Inloop met buffet vanaf 18:00u
Locatie Huize Bergen, Vught
Kosten Deelname is gratis
Aanmelden Verplicht. Doe het nu!

Bring-a-friend

BioComp staat voor connectie. Is de BICC avond ook interessant voor een vakgenoot die misschien nog niet bekend is met BioComp? Laat het ons weten, dan sturen we deze persoon graag een uitnodiging. Heeft u iemand op het oog? Een collega, een studiegenoot of een doorverwijzer? Geef dat aan op onderstaand informatieformulier.

Terugblik BICC event mei 2024

Klik op de foto voor de volledige weergave.

Aanmelden voor het BICC event op 14 november

* Verplichte velden

Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen bepaald gebruik van uw persoonlijke gegevens. Raadpleeg de rechten in het privacybeleid voor meer informatie.