Implantologie/Suprastructuren | Mondfotografie

Bij het opstellen van een behandelplan voor uw patiënt is het maken van goede foto’s van groot belang. Daarbij zijn foto’s steeds vaker het visitekaartje van een praktijk bij presentaties, visitaties en op websites. Om tot de mooiste resultaten te komen is een praktische training onontbeerlijk. Maar wist u dat daarnaast ook een goede camera én de juiste accessoires belangrijk zijn? BioComp biedt u hoogwaardige producten die wij graag voor u op een rij zetten!

Doctorseyes™
Doctorseyes heeft kwalitatief zeer goede producten voor uw mondfotografie. Traditioneel werd bij mondfotografie gebruikt gemaakt van een ringflits. De foto krijgt dan weliswaar een egale, maar zeker ook een ‘vlakke’ uitlichting. Doctorseyes maakt gebruik van continu LED licht, waardoor de foto veel meer diepte en sprankeling krijgt. Bovendien zijn de LED’s afzonderlijk van elkaar te bedienen. Hiermee is zowel de richting van het licht als de lichtsterkte te variëren, waardoor elke uitlichting, en bewust gekozen schaduw werking, tot de mogelijkheden van de creatieve fotograaf behoren.
Tenslotte is er de Power & Light Controller (PLC), die als oplaadbare accu de spanning voor de LED’s levert. Tegelijkertijd fungeert hij ook als control unit die de instelmogelijkheden van de LED’s regelt.

Meer informatie? Bel +31 (0)73 – 684 72 00 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Onze adviseurs staan u graag te woord!